BELLAMI.SI :: EKIPA :: Petjan Jerman

Petjan Jerman

direktor družbe, pevec, klaviaturist, producent in vodja skupine

Petjan Jerman - direktor družbe, pevec, klaviaturist, producent in vodja skupine Petjan Jerman je rojen v Kopru. Svoja otroška leta je preživljal v prelepi vasici Manžan, kjer še dandanes živi. Osnovno šolo je končal v Kopru, kasneje obiskoval Srednjo gostinsko in turistično šolo Izola.

Z glasbo se je začel ukvarjat že zelo zgodaj, bolj aktivno pa že s 13 leti, kjer ga je glasbena pot popeljala vedno dlje do Hrvaške, Italije, Nemčije in Španije. Svojo željo po še kvalitetnejšemu igranju je potešil z obiskovanjem nižje glasbene šole v Kopru, da bi postal dober klaviaturist, kot je danes. Po končanem študiju se je zaposlil v turizmu, vendar ga je glasbena pot vodila drugam in tako je po očetovih korakih sledil glasbi. Zabavno glasbeno skupino Bellami vodi že 10 let. V svoji skupini nastopa še kot klaviaturist, vokalist in dober producent.

Ta naslov mu je odprl veliko poti v svet. Namreč skupina Bellami nastopa na različnih prireditvah, diskotekah, hotelskih terasah, porokah in tam kjer potrebujejo njihovo dobro voljo.